Арда с оферта към бивш национал

Арда с оферта към бивш национал

Бившият национал Михаил Александров е получил оферта от новака в efbet Лига Арда (Кърджали), която е най-привлекателна в сравнение с останалите предложения от български отбори. Александров е свободен агент, след като изтече договорът му с руския Арсенал (Тула). Той ще изчака обаче до последно атрактивни предложения зад граница, защото желанието му е да продължи кариерата си извън България. И едва ако не получи такова, ще обърне внимание на офертите от родното първенство.

30-годишният Александров играе като бек или крило, а от 2016 година носи екипите на Легия и руския Арсенал. Преди това е бил четири пъти шампион на България с Лудогорец, а за националния отбор на нашата страна има 21 мача и 3 гола.

Последната година обаче беше изпълнена с контузии за него и той не успя да покаже качествата си. Това натежа и при решението на Арсенал (Тула) да не го задържи. Амбициозният проект на Арда продължава със селекцията на качествени играчи. Отборът започна първенството в елита с две победи, две равенства и една загуба, заемайки 6-о място в класирането.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти