Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Петричев: Вандерсон ще направи голям мач на "Уембли"

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев адмирира евентуална повиквателна за националния отбор на България на Вандерсон. Той дори е сигурен, че бразилецът ще направи много силен мач на "Уембли" срещу Англия. Шефът на "орлите" се надява да има по-коректни отсъждания от съдиите в първенството, а също така отборът му да постигне нова победа в Уелс срещу ТНС, който беше разбит с 5:0 на "Лудогорец Арена".

"Нека проявим уважение към съперника. Отиваме да изиграем пореден мач от евротурнирите, който е важен за престижа на Лудогорец. Не е протоколен мач за нас, като ще говорим и с момчетата и за тях да не е протоколен. Чисто математически Лудогорец изпусна четири точки в последните два кръга, ако това е феърплея, той е срещу Лудогорец. Надявам се да ставаме свидетели на коректни отсъждания в следващите мачове. Одобрявам решението на Краси Балъков да повика Вандерсон. Когато имаш добър и класен чужденец, какъвто е Вандерсон, който е доказан футболист. Той има сериозен опит и беше в основната на големите успехи на на Лудогорец в Европа. Няма да се стресне на "Уембли", ами ще направи голям мач. Той е футболист за големите мачове. Убеден съм, че ще се справи.

Крайно време е да се отървем от тези скруполи във футбола. Една Русия, която е огромна, ползва чужденци, големи футболни сили ползват чужденци. Ние трябва да спретнем всички сили, за да може да има положителни неща за националния отбор. Знам, че селекционерът на България следи Варнерсон, като знам това, което четох в медиите. Предполагам, че можем да получим покана за Вандерсон.

Относно Марселиньо се създаде прекалено много шум. Радвам се, че треньорът и той намериха общ език. Той поиска разговор с треньора, като отново е част от тима. Винаги съм казвал, че уважавам хората, с които работя осем години. Затова е хубаво, че Марселиньо е премислил, докато беше извън тима и сега всичко е наред. Относно Брандао не потвърждавам, ако има нещо официално ще бъде съобщено на медиите", сподели Петричев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти