Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Георги Петков: Момчетата оставиха сърцето си на терена

Георги Петков: Момчетата оставиха сърцето си на терена

Ветеранът в състава на Славия Георги Петков заяви, че тимът му е изключително радостен от равенството 0:0 срещу Лудогорец в Разград. Опитният страж се появи на терена в последната минута на първото полувреме, след като колегата му Стергиакис беше изгонен с незаслужен. червен картон в края на първата част.

"Абсолютно, доволни сме. Момчетата днес се раздадоха. Това, че останахме с 10 човека ги мотивира. Всеки остави сърцето си на терена. Бяхме убедени, че можем да вземем нещо в Разград. Това коментирахме в съблекалнята преди мача. Трудно е да се мотивираш след европейските мачовете към българската действителност. Така се възползвахме от това. Накрая можехме и да вкараме, тъй като създадохме няколко ситуации. Но сме доволни и от точката. На полувремето треньорът ни даде задачи, които бяха изпълнени след почивката.

Имаме проблеми с мачовете вкъщи. Треньорът ще се вземе в ръце и как да преодолеем тези неща. С Враца поведохме 2:0, но завършихме 2:2. Сега нека се радваме на тази точка.
Моята роля съм я казал, че съм тук, за да помагам, когато Славия има нужда от мен. Другите двама вратари Гошо и Тони се справят чудесно", сподели Петков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички