Гаджев: Хебър ми подаде ръка в труден момент

Полузащитникът на Хебър (Пазарджик) Владимир Гаджев говори пред Sportal.bg след поражението на тима му с 2:4 от Септември (София). Гаджев не взе участие в мача, тъй като все още лекува травма.
"Чувствам се все по-добре. Тренирам доста и се надявам в най-скоро време да се подготвя физически, за да помагам на отбора. Не искам да обявявам точна дата кога ще се завърна. Аз най-много от всички искам да съм вътре и да помагам на отбора. Интересен мач. За жалост, го загубихме. Явно Септември е бил по-добрият отбор. Поздравявам ги. Хората, които работят в Хебър, ми подадоха ръка, за което съм им благодарен. Те ме поискаха веднага, въпреки че знаеха, че съм контузен. Много от терените във Втора лига са изключително лоши, а отборите играят дефанзивно. В А група се играе много по-лесно. Ще си остана фен на Левски. Това е отборът на моето сърце и няма как да не го следя. Пожелавам им успех".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти