Зоран Йосипович: Това е ново начало и ще продължим с победите

Зоран Йосипович: Това е ново начало и ще продължим с победите

Нападателят на Берое Зоран Йосипович бе героят за старозагорци в мача с Витоша (Бистрица) (1:0). Именно той реализира единствения гол в мача. Хърватинът заяви, че се радва, че този път попадението му е било победно и добави, че това е ново начало за неговия тим, който ще продължи с победите и занапред.

“Това беше труден мач, мисля, че отборът игра доста добре. Имахме шансове да реализираме и през първото и през второто полувреме. Понякога мачовете се развиват така, но важното е, че успяхме. Играхме добре през всички 90 минути и успяхме. Това бе важен гол за мен, защото бе победен. Първите три, които вкарах не донесоха точки, а днес моят тим спечели победата и съм щастлив. Това е работата на нападателите - да реализираме. Мисля, че до този момент се спряваме и аз и Камбуров. За мен днешния ден бе важен, защото се завръшам след контузия. Този гол бе за мен, за моя тим и за всички останали”, заяви Йосипович.

“Мисля, че днешната победа поставя ново начало. Върнахме се към победите. Сега предстоят важни мачове и искаме да продължим да побеждаваме. Мисля, че тези три точки ще ни дадат самочувствие и ще успеем да вземем и следващите мачове. Ще се подготвя както се готвих и за днешния двубой. Ще се опитам отново да дам максимума. Когато си на терена, трябва да правиш това, което ти е в главата. Няма да променя нищо за следващия мач. Всеки знае, че сме добър отбор. След днешната победа, ще продължим с победната серия. Не искам да говоря за другите, искам да говоря за Берое”, каза още нападателят.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти