Али Соу: В България ще играя само за ЦСКА

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу бе награден за играч №1 на деветия кръг в efbet Лига. Той отправи сериозна закана към следващия съперник на тима. В петък вечерта "червените" се изправят срещу Царско село и са огромен фаворит не просто за трите точки, а и да си тръгнат с разгромна победа. Той се закани, че ще вкара две попадения в мрежата на новаците в елита, а крайният резултат ще е 3:0 за тима му. Соу даде предвиждане и кой ще е авторът на другото попадение, освен неговото.
"Ще победим Царско село с 3:0. Ще им отбележа две попадения, Тиаго или Евандро също ще се разпишат", прогнозира Соу, не без огромна доза самочувствие, като се има предвид, че доскоро беше мъчен от жестока голова суша.

"Ако знаех тайната за отбелязване на голове, щях да я прилагам във всеки мач. В началото беше по-трудно заради новата схема на игра и новите футболисти, но в момента се сработваме. Когато играеш сам на върха на атака, няма човек, от когото да получаваш толкова голяма подкрепа. Важното е да бележим във всеки мач и да печелим три точки. Трябва да вкарваме повече голове занапред. Не мисля, че пропусната дузпа срещу Лудогорец през миналия сезон ми е повлияла. Веднага след мача ми беше зле, но това вече и минало и гледам напред. Не смятам, че може да се случи да премина в друг отбор в България. В България бих играл само за ЦСКА. В свободното си време обичам да се виждам с приятели и да играя на PlayStation".

Соу се разписа в мрежата на Ботев в Коматево миналия кръг и това върна увереността му и сега явно очаква да продължи головата си серия срещу един от новаците в efbet Лига през настоящата кампания.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти