Пирин си тръгна само с точка от Ерден, пропиля два гола срещу Кариана

Пирин си тръгна само с точка от Ерден, пропиля два гола срещу Кариана

Отборите на Кариана (Ерден) и Пирин (Благоевград) сътвориха истинско голово шоу, завършвайки наравно 2:2 в мач от 9-ия кръг на Втора лига. “Орлетата” могат да съжаляват, че не си тръгнаха с трите точки, след като водеха с 0:2 до 42-ата минута. Глоар Антонио даде аванс на благоевградчани в 25-ата минута. Пет минути по-късно Владислав Златинов отбеляза втори гол във вратата на Кариана.

И когато изглеждаше, че Пирин ще завоюва ценни три точки, Ангел Бастунов отбеляза гол в 42-ата минута, който бе от огромно значение за футболистите на Кариана преди края на първото полувреме. След почивката домакините бяха по-активни в търсенето на изравнително попадение. То дойде в 59-ата минута, в която Николай Дичев се разписа за крайното 2:2. В добавеното време Руслав Иванов получи втори жълт и респективно червен картон.

Равенството остави двата тима съответно на пета и шеста позиция с актив от 12 точки. И двата отбора са записали три успеха, три равенства и две поражения от началото на кампанията.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти