Гледай на живо

Николай Желязков и Александър Попов застават един срещу друг преди дългоочаквания финал между Левски и ЦСКА във волейбола

Венци Христов: Малко не ни достига да сме на нивото на големите

Венци Христов: Малко не ни достига да сме на нивото на големите
Нападателят на Царско село Венцислав Христов призна, че не вижда голяма разлика между класата на неговия отбор и големите тимове в България. Той коментира поражението с 0:3 от ЦСКА-София.

"Първият им гол ни обърка. Ако бяхме задържали нулевото равенство, за тях щеше да става по-трудно, а за нас да има пространства напред", започна Христов.

"Според мен малко не ни достига да сме на нивото на големите. Първият гол е малшанс, милиметри. С напредването на времето щяха да се изнервят. Царско село разполага с добри играчи и може да победи всеки един отбор в България", продължи бившият нападател на Берое и Левски.

"Реалистично се надявам да сме в средата на класирането и да не се притесняваме за оставянето си в групата. Както казах, отборът е добър, условията за работа са супер и трябва да работиш и развиваш".

"Подготвени сме за следващия мач. Имаме доста футболисти, които чакат за изява и се надявам да победим. Не знам кога ще стартирам като титуляр. Тренирам усърдно и чакам своя шанс", завърши Христов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти