Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16) 2:0

Венци Стефанов: Полицаите вместо да влязат с палките, гледат - поне да си бяха платили билет

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg двубоя на "белите" с Левски, загубен с 0:2. Босът на най-стария столичен клуб попита индиректно полицаите защо не са предприели действия срещу феновете на гостите, които потрошиха близо 900 седалки в сектор "В" на стадиона в "Овча купел".

94 Славия - Левски

"Чудя се защо платих хиляди левове на полицията за охрана на стадиона, а те стояха безучастно и гледаха как се чупят седалки, как се чупи нечие имущество. Вместо да влязат с палките в сектора и да въдворят ред, те стоят и гледат. Поне да си бяха платили билет за мача, щом ще са само зрители.

94 Славия - Левски

Сега чакам Комисията по етика към Българския футболен съюз да вземе отношение. През целия мач се чуваше какво скандира агитката на Левски. Мен ме глобиха с 10 000 лева, да видим сега какво ще решат от Комисията. А относно седалките: от Левски знаят, че който чупи, купи. Но на мен ми е за друго - след 20 дни младежкият национален отбор на България посреща Сърбия на стадион "Славия". Какво ще си помислят съседите като дойдат тук и видят тази грозна гледка на трибуните. Срамна работа.

94 Славия - Левски

Гледам в агитката на Левски все млади хора. Това ли са хората, които са бъдещето на България? Това бъдещи родители ли са? Просто нямам думи. Ние в Славия искаме да създаваме възможно най-добрите условия за децата и юношите. Младите са преди всичко. Дори да имахме възможност за по-скъпи футболисти, пак щяхме да залагаме на българското. Така смятам аз, късно ми е да се променям. Държавата трябва да отделя средства за спорта. Вдигнат се продавачите в книжарниците на протест, след тях чистачките, след тях зеленчукопроизводителите, а пари трябва да се дават за младите, за спорта. Това е най-важното", каза Венци Стефанов пред

Sportal.bg

.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти