Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Томаш: Локо бяга от футбола, мога да подам оставка, но няма смисъл

Томаш: Локо бяга от футбола, мога да подам оставка, но няма смисъл

Наставникът на Берое Александър Томаш обяви след тежкото поражение с 0:3 от Локомотив в Пловдив, че може да си подаде оставката, но не вижда смисъл от това.

“Вкараха ни при първата грешка. До първия гол стояхме добре на терена. Локомотив рачита на дълги топки, контраатаки и преса. При първата грешка ни вкараха гол и след това не успяхме да се съберем. През второто полувреме порменихме схемата, атакувахме отляво, отдясно, но не успяхме да вкараме гол.

На полувремето трябваше да си кажем някои неща на висок тон, за да излезе отборът преобразен. Успяхме да объркаме противника, но не успяхме да вкараме гол.

Те играят близко до противника, много агресивни, но бягат от футбола. Но това не е оправдание, ние трябва да намерим начин да се справяме с такива отбори”, каза Александър Томаш, който коментира по следния начин въпрос за евентуална негова оставка.

“Мога да си подам оставката, но няма смисъл”, категоричен бе треньорът на заралии.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти