Капитанът на Ботев (Пд) аут за две седмици

Капитанът на Ботев (Пд) аут за две седмици

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов ще отсъства около 15 дни. Халфът на "канарчетата" бе заменен принудително при загубата с 0:2 от Черно море на "Тича". При сблъсък в средата на терена той е получил прорезна рана. В 73-ата минута на мача Балтанов отстъпи мястото си на Марко Перван и бе откаран веднага с линейка във варненска болница. Там е бил зашит, като прогнозите са, че ще е готов до две седмици. Очаква се полузащитникът да е пак в игра около паузата за националните отбори в средата на октомври. 

В същото време в Пловдив усилено се заговори, че столът на старши треньора Желко Петрович сериозно се е разклатил след загубата от "моряците". При нова идънка не е изключено специалистът да бъде освободен. "Жълто-черните" играят безобразно слабо напоследък, като не се виждат индикации за промяна.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички