Ще има ли зимен трансфер? Головата машина на ЦСКА 1948 готов да премине в друг клуб

Ще има ли зимен трансфер? Головата машина на ЦСКА 1948 готов да премине в друг клуб

Голмайсторът на ЦСКА 1948 Андон Гущеров, който вкара два гола в днешното домакинство на своя отбор срещу Септември за победата с 5:0, обяви, че не е изключено да напусне червените при добра оферта от друг клуб.

“За момента мисля само за ЦСКА. Важното е да съм на 100% във всеки двубой. Ако има добра оферта, която да е приемлива за моя отбор, може да премина и в друг клуб”, обяви Гущеров, който в 8-те шампионатни срещи е отбелязал цели 13 гола.

“Беше трудно, но ние го направихме да изглежда лесно отстрани. Раздадохме се и сме щастливи, че зарадвахме феновете с три точки. Знаем, че Септември е прекият ни конкурент. Пресата ни беше на високо ниво и затруднихме максимално футболистите на Септември. Важното е, че отбелязахме пет гола, няма значение кой вкарва. А още по-важни са трите точки. Наричаме Шопов "човекът пас". Той има много нестандартни подавания, които са добре дошли за нас, нападателите”, каза още головата машина на червените след днешния успех.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти