Шеф в ЦСКА-София: Никога не съм говорил със Серсе Козми да дойде в България

Шеф в ЦСКА-София: Никога не съм говорил със Серсе Козми да дойде в България

Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета даде интервю пред италианското издания Tutomercato, в което говори за ситуацията при "червените", както и за треньорската смяна на Люпко Петрович.

"Треньорът подаде оставка, ние нямаше да го сменим. Сега продължаваме напред с досегашния му помощник. Вярвам, че той ще бъде много добър треньор. За момента това е идеалното решение", каза Джарета.

"Никога не съм говорил със Серсе Козми да дойде в България. Аз оценявам спецификата на първенството, играчите и местната култура. Това е причината да не предлагам Козми за треньор в България. Това е треньор, с който с удоволствие бих работил в Италия", допълни още спортният директор на "червените".

"Искаме да сме в тройката. Стремим се към първото място. В момента имаме по-малко точки от очакваното, но се надявам да наваксаме", допълни още Джарета.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти