Крушчич: Планирам да водя ЦСКА-София поне 5 години

Крушчич: Планирам да водя ЦСКА-София поне 5 години

Новият треньор на ЦСКА-София Милош Крушчич има големи планове начело на клуба. Сърбинът замени Люпко Петрович и ще дебютира в сблъсъка с Локомотив (Пловдив). Той обаче е решен да се докаже на “Българска армия” и планира да води отбора поне в следващите 5 години.

“Получих шанс след напускането на Люпко и ще дам всичко от себе си да успеем. Гриша Ганчев ми се довери, усещам подкрепа от всички в клуба. Моите планове са да остана минимум 5 години в ЦСКА. Естествено, това зависи и от резултатите, но аз съм оптимист. Условията тук са великолепни, нищо не ме притеснява. Преди 5-6 г. съм работил в България, бях помощник на Люпко в Литекс. Адаптирах се бързо, манталитетът ви е сходен с нашия”, обяви Крушчич пред “Диема”.


Той призна, че е научил много от Люпко, но сега иска да направи така, че отборът да играе разпознаваем и успешен футбол под негово ръководство.

“От Люпко съм научил много, но всеки треньор има свои идеи. Схемата на игра зависи от играчите, тя може да се променя в зависимост от съперника. Разчитам на всички футболисти в отбора. Целта пред нас си остава шампионската титла независимо от изоставането в точките”, каза сърбинът.

Накрая той коментира и срещата с Локо (Пд): “Съперникът ни спечели доста мачове, освен това играе много добре. Има уважение, но не и притеснение”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти