Проблеми с контузии в Лудогорец

Проблеми с контузии в Лудогорец

Само след седмица Лудогорец се изправя срещу Еспаньол в третия си мач в груповата фаза на Лига Европа. Испанският тим се очертава като основен конкурент за първото място на “Орлите”, които до момента имат пълен актив от 6 точки и 8:1 голова разлика след мачовете с ЦСКА (Москва) и Ференцварош. Успех в битката на 24 октомври до голяма степен ще гарантира на разградчани класиране за 1/16-финалите напролет.


Лазаретът на Лудогорец обаче сериозно набъбва след мачовете на националните отбори. В него влязоха трима футболисти. Първият е направилият фурор Антон Недялков, който бе застигнат от проблем с аддукторите по време на евроквалификацията с Черна гора. Мускулна травма на левия крак пък е получил друг от отбраната - централният защитник Драгош Григоре. Тя се е активирала по време на тренировките с румънския национален отбор.

След 0:6 от Англия пък Вандерсон призна, че е тормозен от разтежение на сухожилие. “Тази травма е от лятото. Всеки мач играя с болка и се боря с нея на терена. Ще видим какво е положението сега. Надявам се да не е нещо сериозно”, заяви 167-сантиметровият техничар. Много е вероятно обаче той да не започне като титуляр в срещата с Ботев (Пловдив) в Коматево този уикенд. Съществува дори вариант бразилецът въобще да не се появи на терена при благоприятно развитие на срещата, за да бъде съхранен са двубоя с Еспаньол.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти