Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Красимир Станоев: Надявам се да тръгнем нагоре

Красимир Станоев: Надявам се да тръгнем нагоре

Полузащитникът на Етър Велико Красимир Станоев си пожела днешният успех с 2:0 да даде началото на един успешен период за "виолетовите".

„Болярите” имаха 3 загуби в 4-те шампионатни мача преди визитата срещу „драконите”, а днес Станоев вкара втория гол от дузпа.

„Мисля, че през първото полувреме превъзхождахме отбора на Дунав, макар и играта да беше повече в центъра на терена и да имаше повече единоборства. В първите 15 минути на второто полувреме те имаха превес, но после успяхме да ги затрудним с контраатаки и заслужено спечелихме”.

„Ако трябва да съм честен, не съм щастлив, че вкарах на Дунав. Тук прекарах хубави 2 години, но в крайна сметка съм професионалист и сега защитавам други цветове. Колкото и нескромно да звучи, бях сигурен, че ще отбележа.”

„Треньорът за този мач искаше да смени схемата. Аз съм длъжен да следвам указанията му. Няма значение в каква схема играем. Имаме много добри футболисти като индивидуалности, а също така и хубав колектив. По тази причина се надявам да тръгнем нагоре.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти