Шоуто на Денислав Атанасов от Загорец отнесе Черноморец (видео+галерия)

Отборът на Загорец прегази Черноморец (Бургас) с 3:0 в дербито от 12-ия кръг на Югоизточна Трета лига. В герой за домакините се превърна Денислав Атанасов, който заби две фантастични попадения в мрежата на "акулите". Точен за отбора на Мирослав Миндев бе и Георги Георгиев.

64 Загорец (Нова Загора) - Черноморец (Бургас)

Двубоят започна с много интересни ситуации пред двете врати. Нападателят на гостите Трайо Грозев бе най-опастният футболист през първата част. Опитният играч на няколко пъти затрудни бранителите на Загорец, но не стигна до чисто голово положение.

В 53-ата минута домакините стигнаха до първия гол. Хайри Мехмед центрира отлично в наказателното поле към Денислав Атанасов, който майсторски с глава прати кълбото в мрежата на Мартин Теменлиев.

В 58-ата минута домакините отново създадоха добро положение за гол. Пламен Иванов получи извеждащ пас, след което центрира по земя в наказателното поле към Атанасов, но бранител на Черноморец се намеси.

64 Загорец (Нова Загора) - Черноморец (Бургас)

Две минути по-късно Георги Георгиев заби второто попадение в мрежата на "акулите". Той засече с глава центриране от фаул в 60-ата минута на сблъсъка.

В 72-ата минута минута главният съдия Кристиян Колев изгони бранителя на "сините" Слави Шопов.

В 83-ата минута Денислав Атанасов за пореден път от началото на сезона демонстрира класата си. Атакуващият футболист направи фантастичен пробив, който завърши с второто му попадение в мрежата на Черноморец. Това бе и последната интересна ситуация в Нова Загора.
С този успех Загорец продължава да е на първата позиция с актив от 33 точки. Черноморец вече е с 10 по-малко от лидера в шампионата.

ЗАГОРЕЦ - ЧЕРНОМОРЕЦ 3:0

1:0
Aтанасов (53)
2:0 Георгиев (60)
3:0 Атанасов (83)

Стартови състави:

Загорец:

86. Караманов, 20. Хардалов, 99. Георгиев, 8. Атанасов, 23. Димитров, 21. Янев, 7. П. Иванов, 11. Я. Иванов, 9. Митев, 5. Христов, 14. Мехмед

Черноморец:

30. Теменлиев, 71. Шопов, 4. Стоянов, 18. Пюскюлю, 2. Маджаров, 32. Божинов, 11. Мустафа, 17. Дрянов, 10. Парушев, 91. Янев, 9. Грозев

КЛАСИРАНЕ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти