Шеф на Локо Пд: Седем е добро число, специално ЦСКА да не се оплаква от съдиите (видео)

Съветникът по спортно-техническите дейности на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков обяви, че специално ЦСКА-София не може да се оплаква от съдийството. Думите му бяха в отговор на червенитя директор Стойчо Стоилов, който обвини съдиите за поражението с 1:0 на “Лаута”.

“Седем е добро число. Седем точки от ЦСКА. Какво друго да кажа? Доволен съм от играта, особено през първото полувреме. Карагарен ако беше вкарал, отиваха на по-голям резултат, но ЦСКА не е лош отбор.

Имат претенции от съдийството?! Специално те да не се оплакват от съдиите. Стойчо не знам кой мач е гледал. Да му върнем лентата да видим на “Народна армия” какви мачове е имало. Перфектно съдийство! Има специалисти, говорих с Наско Узунов и той каза същото. Не виждам какви претенции могат да имат. И ние имаме претенции. Занев трябваше да има днес три жълти картона”, разясни Цветков, който даде мнението си и за оставката на Борислав Михайлов като президент на БФС.

“Дано промените са за добро. Моето мнение е, че Боби Михайлов се справяше добре. Направи много, имаме позиции в УЕФА. Да се надяваме, че следващият ще е по-добър от него”, завърши Цветков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти