Ники Митов: Когато сме готови, сами ще обявим, че се борим за Първа лига (видео)

Наставникът на Хебър Николай Митов бе доволен от проверката срещу Царско село, завършила 0:0. Специалистът заяви, че иска отборът да изгради основите си и чак след това може да има амбиции за влизане в елита.

“Доволен съм - един тренировъчен мач, от който можем само да извлечем поуки. Сериозен съперник, който е в прогрес. Ние само можем да спечелим от подобна проверка. Доволен съм от всички, които влязоха - от странатието. Имахме и ние шансове”, каза Митов.

54 Царско село - Хебър

“Нас ни интересува да изградим един отбор и след това да надграждаме. Тогава ние сами ще обявим, че се борим за Първа лига. Сега играем мач за мач. Мисля, че напоследък показваме добра игра и сега гледаме към мача с Гълъбово. След подготовката през зимата ще съм наясно какво ни трябва за лятото. Сега ще вземем някого, само ако има футболист, който да ни вдигне нивото. Има доста момчета, които за първи път влизат в професионалния футбол Процесът е по-бавен. Имаме спокойствие при нас и само трябва да се работи”, каза Митов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти