Национал от Славия пред трансфер в чужбина

Национал от Славия пред трансфер в чужбина

Славия може да продаде своя вратар Георги Георгиев след края на есенния полусезон. Към 31-годишния шуменец има сериозен интерес от клубове от бившия СССР - Казахстан, Армения и Азербайджан. Не е тайна, че в последните години „белите" пласират някои от най-добрите си играчи именно на Изток, информира „Меридиан мач”.

Като например Ивайло Димитров-Косъма, който отиде в Арарат-Ереван или Емил Мартинов, подписал с азерския Сабаил. Георги Георгиев е сред най-силните футболисти на Славия, като логично стигна до националния отбор. Той игра много силно в контролата с Парагавай (0:1) и при успеха с 1:0 над Чехия.

Стражът има солиден опит в чужбина, като е носил екипите на молдовските Тираспол, Шериф и Дачия Кишинев, както и на иранските Нафт Масджед и Гостареш Фулад. В България Георгиев е носил екипите на Свиленград, Локо (Мз), Миньор (Раднево), Сливен, Ботев (Пд), Пирин (Бл) и Верея.

Ако той бъде продаден, шанс за титулярно място в Славия ще се открие отново за младия грък Антонис Стергиакис, а в отбора все още е легендата Георги Петков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти