Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Крушчич: Аз ще водя ЦСКА, взимаме Ахмедов и още един българин

Крушчич: Аз ще водя ЦСКА, взимаме Ахмедов и още един българин

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич сподели след победата с 4:0 над Дунав, че ще продължи да води тима и след зимната пауза. Специалистът даде яснота и относно зимната селекция в отбора.

"Доволен съм, контролирахме мача от първата до последната минута. Създадохме много голови положения. Трябва да похвалим играчите за това, което свършиха. Винаги е тежко в подобни моменти. Беше трудно да намерим концентрацията. Всички мислят за нещо друго. Трябва да похваля всички играчи, защото играха добре".

"Бяхме малко нервни в последно време. Нашата цел е да се подобрим психологически и да имаме повече увереност в нашите сили. Водят се разговори за зимната подготовка и селекцията. Тепърва предстои да разберем всичко. Аз съм спокоен за своето бъдеще и за това, че ще водя отбора".

"Не ми се отразяват спекулациите. Не е лесно, но искам да запазя личната си концентрация и да я пренеса върху играчите. На спекулациите не обръщам внимание. Ахмед Ахмедов и още един българин ще бъдат привлечени. Ахмедов може да помогне в атака и е футболист, който има качества. Ще се радвам да работя с него. Трябва да се съсредоточим върху качествени футболисти и на точните позиции".

"Вече сме договорили контроли с четири клуба. Лагерът ще бъде в Испания, но все още водим преговори".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти