Велковски: Липсата на доста играчи не оправдава Лудогорец

Велковски: Липсата на доста играчи не оправдава Лудогорец

Футболистът на Славия Димитър Велковски, който донесе точката срещу шампиона Лудогорец с гол в 94-ата минута, беше щастлив от попадението в последния мач от годината. Двубоят на стадион "Славия" завърши 1:1.

"В интерес на истината очаквах да не паднем, като видях как започна мача за нас. Цял мач играхме доста атакуващо. Те имаха доста основни футболисти, които им липсваха, но това не ги оправдава, тъй като са шампиони осем години поред. Имаха положения, но ние се борехме и това е заслуга на целия тим. Аз вкарах, но това е резултатът от работата на отбора. Не можем да съжаляваме за нищо. Изиграхме доста добър мач. Важното е, че сме всички живи и здрави. Сега ни чака почивка. Доволен съм, че завърших годината с гол срещу Лудогорец, след като преживях доста трудни моменти", коментира Велковски след мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти