Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Мартин Камбуров не пропусна да се разпише при успех на Берое (видео)

Отборът на Берое стартира подготвителния си лагер в Турция с успех с 2:1 над Ботошани. Попаденията за "зелените" реализираха Мартин Камбуров (27) и Мартин Маринов (52). Точен за румънския състав бе Кейта (21).

До 20-ата минута на срещата темпото бе доста ниско, а първата по-интересна ситуация се откри пред Касими, който шутира от дистанция, но Душан Перниш улови кълбото.

В 21-ата минута Кейта вкара първото попадение в проверката, след като засече центриране от корнер.

В 25-ата минута Мартин Камбуров спечели дузпа, но опитният нападател стреля в тялото на стража на румънския състав.

В 27-ата минута обаче Камбуров не сбърка, след като се разписа след прекрасно центриране на Милен Желев от десния фланг.

В 34-ата минута Маринов намери добре капитанът на "зелените", но шутът на опитния стрелец се отби в тялото на бранител на Ботошани.

Втората част започна отлично за българите. В 52-ата минута Рубен Бригидо изведе Мартин Маринов сам срещу стража на Ботошани, а младият нападател не пропусна да вкара второто попадение за Берое в проверката.

В 76-ата минута резервата Александър Цветков се справи с двама бранители, след което стреля технично с десния крак, но коженото кълбо не намери очертанията на вратата.

В 88-ата минута румънците имаха шанс да изравнят, но ударът на атакуващия футболист на тима не намери очертанията на вратата. Това бе и последната интересна ситуация в проверката.

Берое - Ботошани 2:1

0:1
Кейта (21)
1:1 Камбуров (27)
2:1 Маринов (52)

Стартови състави:

Берое: 12. Перниш, 3. Желев, 9. Камбуров, 5. Туба, 7. Крумов, 21. Еуженио, 15. Макута, 99. Мазагу, 28. Бругидо, 13. Маринов, 71. Минчев

Ботошани: Ханич, Патаче, Моеску, Жерони, Мендоса, Касими, Еби, Ебенхофер, Джордже, Кейта, Реалдо

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти