Рома договори един от големите таланти на Барса

Рома договори един от големите таланти на Барса

Крилото на Барселона Карлес Перес е много близо до Рома. Двата клуба преговарят активно в последните дни и по последни информации остава да уточнят съвсем дребни детайли, преди сделката да стане факт. Става дума за отдаване под наем, но с опция за закупуване през лятото срещу 20 млн. евро.

От “Камп Ноу” са приели офертата на Рома и са разрешили на Перес да пътува за Вечния град, където трябва да премине медицински прегледи. Младежкият национал на Испания ще замести в състава на “вълците” контузения Николо Дзаниоло.

Карлес Перес е юноша на Барселона. През този месец той ще навърши 22 години. От началото на сезона има 13 мача, с 3 гола и 3 асистенции. Негово беше едно от попаденията за успеха с 2:1 над Интер на “Сан Сиро” в Шампионската лига.

Договорът на фланговия футболист е до 2022 година. Той не беше включен в състава на Кике Сетиен за двубоя срещу Валенсия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти