Жанио Бикел: Ще си върна силната форма

Жанио Бикел: Ще си върна силната форма

Халфът на ЦСКА-София Жанио Бикел сподели пред “Тема Спорт” очакванията си за пролетния дял от първенството. Футболистът на “червените” пропусна много мачове заради контузия в рамото, но вече е напълно възстановен.

“Вече съм здрав, чувствам се добре и се радвам, че се завърнах на терена. Тренирам усилено, а играх и в контролите без проблеми. Надявам се да продължавам по същия начин, да съм здрав и да си върна силната форма от есента. Това е от първостепенно значение за мен. надявам се да не пропускам занимания и да съм готов да играя редовно през втория дял от първенството”, каза Бикел.

“Конкуренцията винаги я има, което е хубаво. Другите на моята позиция са добри играчи - Малинов, Антов, Пинто. Важното е силен отбор като ЦСКА да има и силна халфова линия. През пролетта ще вървим ден след ден, не бива да влизаме с големи приказки в мачовете. Ще се подготвим на ниво и смятам, че ще имаме добри резултати през пролетта”, заяви Бикел.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти