Контузията на Варди не е сериозна

Контузията на Варди не е сериозна

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс успокои феновете, че контузията на лидера на тима Джейми Варди не е толкова сериозна, каквито бяха опасенията и той съвсем скоро ще се завърне на терена.

Бившият английски национал получи травма при победата анд Уест Хам с 4:1 в сряда вечер, когато бе заменен още през първото полувреме след изчистване в своето наказателно поле. Основните опасения бяха, че той е получил разтежение, но Роджърс внесе повече яснота и спокойствие сред феновете на “лисиците”.

“Той няма да може да играе срещу Брентфорд в събота и все още е под въпрос за мача във вторник, но все пак контузията не е толкова сериозна. Не е разтежение, както се опасявахме в началото, а просто усукване. Да се надяваме, че за вторник ще е готов, но все пак има още работа, която да свърши той и медицинския екип”, заяви Родждърс.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички