"Контра": Трябва ли Манчестър Юнайтед да се раздели със Солскяер преди края на сезона

Походът на Ливърпул в Премиър лийг и грешната им стъпка за ФА Къп дадоха начало на днешното предаване “Контра”, излъчено на живо в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Даниел Любомиров, Радослав Стойков и Красимир Гълъбов анализираха най-актуалните теми от европейския футбол. Неуважително ли е отношението на Юрген Клоп към ФА Къп и турнира за Купата на Англия?


Как подхожда Пеп Гуардиола в различните състезания? Загубата на Манчестър Юнайтед от Бърнли отприщи нови вълни на недоволство към Оле Гунар Солскяер. Трябва ли той да остане до края на сезона? Загубата на Барселона от Валенсия породи въпроси за стила на каталунците и постройката на Кике Сетиен.
В Реал Мадрид не играха бялскав футбол, но надвиха Валядолид. В Италия Ювентус претърпя поражение при гостуването на Наполи, а Интер взе само точка от Каляри. Предаването завърши с поглед към Бундеслигата и изявите на Ерлинг Холанд.
Гледайте запис на днешното издание във вградените видеа. “Контра” се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа на живо в ефира на Sportal TV.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти