Вратарят на “Непобедимите” от Арсенал: Щяхме да бием днешния Ливърпул

Вратарят на “Непобедимите” от Арсенал: Щяхме да бием днешния Ливърпул

Нищо вече не може да спре Ливърпул за титлата в Премиър лийг, след като отборът се радва на 25 точки преднина пред втория Манчестър Сити. Досега тимът на Юрген Клоп е записал 25 победи и 1 равенство, като все още не е допуснал загуба.

През сезон 2003/04 Арсенал триумфира със златото, като остана непобеден през целия шампионат. Тогава тимът на Арсен Венгер регистрира 26 успеха и 12 ремита, оставяйки Челси на 11 точки зад себе си. Тогавашният вратар на “топчиите” Йенс Леман смята, че отборът му би надвил сегашната селекция на мърсисайдци.

“Нямаше да е лесно, но щяхме да спечелим, защото разполагахме с повече индивидуална класа в сравнение със сегашния състав на Ливърпул”, коментира германският страж.
Част от звездите на Арсенал от 2004 г. бяха Сол Кембъл, Ашли Коул, Патрик Виейра, Робер Пирес, Тиери Анри, Денис Бергкамп и др.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички