Белтраме ще е титуляр и срещу Ботев (Пд)

Белтраме ще е титуляр и срещу Ботев (Пд)
Белтраме: Поставям си високи цели и това съвпада с тези на клуба
Белтраме: Поставям си високи цели и това съвпада с тези на клуба

Едно от двете зимни попълнения на ЦСКА-София Стефано Белтраме ще е титуляр във втора поредна официална среща - при домакинството срещу Ботев (Пловдив) в събота. Той пак ще започне зад нападателя Али Соу. Комуникацията между двамата е улеснена, тъй като си говорят на италиански език, а е интересно да се отбележи, че са играли един срещу друг в Серия “Б”.

Белтраме направи задоволителен дебют за “червените” във вечното дерби, като записа 82 минути, а в началото на втората част пропусна доста добро положение. Имаше и нелоши пасове в перспектива, макар и да не съумя да създаде чиста ситуация за свой съотборник.
Срещу Ботев на практика Белтраме ще попадне сред 11-те за четвърти пореден път, като се добавят контролите с Яблонец и Струмска слава.

Любопитно е, да се отчете още, че дербито бе едва вторият мач на Белтраме в елитно първенство в кариерата му. Предишният е с екипа на Ювентус - на 26 януари 2013 година при равенството с Дженоа. След това офанзивният халф се е изявявал във вторите дивизии на Италия и Нидерландия.

“Тема Спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти