Петър Лесов: Кобрата има сериозен шанс за световна титла и на 38 години (видео)

Петър Лесов: Кобрата има сериозен шанс за световна титла и на 38 години (видео)

Легендата на българския бокс и олимпийски шампион от Москва 80 Петър Лесов бе гост на Sportal Studio Live. Известният специалист в момента готви националния отбор за девойки на България за участие на световното първенство в Индия, но прие предизвикателството да коментира случващото се около Кубрат Пулев и пропадналия му двубой с Антъни Джошуа за световната титла в няколко версии на професионалния бокс.
Пресконференция на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф@@@
“Неприятна ситуация. Явно по-малкото време за подготовка на Кубрат е принудило щаба му да работи на по-високи обороти и най-вероятно това е довело до контузията му. Чест прави на Кобрата, че се отказа от двубоя, а не реши да вземе милионите само с излизане на ринга, а после каквото стане… Кубрат показа, че не парите са важни за него, а световната титла и престижа. Това бе правилното решение и той го взе!”, заяви Петър Лесов специално пред Sportal TV.

66 Пресконференция на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф
“Надявам се Кубрат да се възстанови по-бързо. Казват, че ще са му нужни 4 седмици, но за да откаже мач с Джошуа, явно състоянието му не е леко. Пулев се приспособи много добре към професионалния бокс. Жалко, че пропадна мача му с Джошуа, но той ще има възможност отново да се бие за световната титла. Дори и след 2 години да е, когато ще е на 38 години, той ще има своите сериозни шансове за успех. Годините му няма да са проблем - тъкмо ще е станал още по-добър боксьор”, добави Петър Лесов.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти