Още две победи за боксьорите ни на “Странджа“

Още две победи за боксьорите ни на “Странджа“

С две победи от 3 мача за българските боксьори приключи вторият ден от програмата на 69-ото издание на международния турнир “Странджа“, който се провежда в столичната зала “София“. В категория до 81 кг едновременно и на двата ринга играха двамата ни представители – Благой Найденов и Пламен Петков. И двамата изнесоха много зрелищни мачове и заслужено спечелиха с пълното единодушие на съдиите.
Вечерна сесия от втория ден на "Странджа"@@@
Младежкият ни олимпийски шампион Найденов се справи с китаеца Даксиан Чен. Петков пък направи много здрав мач срещу бразилеца Клевертон де Мело, като и двамата си размениха по един нокдаун още в първия рунд, а до последния гонг не се отказаха да влизат в близък бой и да си разменят тежки удари.
Вечерна сесия от втория ден на "Странджа"@@@
Най-тежкият ни боксьор Александър Георгиев загуби срещата си в кат. + 91 кг от арменеца Гюрген Ховханисян с 0:5 съдийски гласа. В тази теглова група направо от 1/4-финалите участието си ще започне и Петър Белберов. Така във втория ден от международния турнир “Странджа“ България записа 6 победи от 9 мача. Утре надпреварата продължава в зала “София“  с два сеанса при мъжете от 15 и от 18 часа.
Вечерна сесия от втория ден на "Странджа"@@@

Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от вечерната сесия на втория ден ТУК!!!
 

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти