Жените излъчват финалистките на “Странджа“ днес

Жените излъчват финалистките на “Странджа“ днес

Всички финалистки при жените в 69-ото издание на международния боксов турнир “Странджа“ ще бъдат излъчени в днешната вечерна сесия. Двубоите от нея в зала “София“ започват от 18 ч.

Преди това от 15 ч. ще се изиграят 20 мача от 1/4-финалите при мъжете в категориите 52, 60, 69, 81 и +91 кг. Дебютните си мачове в надпреварата ще изиграят днес българските боксьори Николай Коев, който ще боксира срещу бразилеца Арисон Таварес при 69-килограмовите и Петър Белберов при най-тежките. За втори път на ринга ще се качат Кирил Русинов (60), Благой Найденов и Пламен Петков в кат. до 81 кг.
Вечерна сесия от втория ден на "Странджа"@@@
Вечерта 7 български боксьорки ще спорят за правото да боксират за титлата в своите категории, като единият от полуфиналите при 54-килограмовите е изцяло български – между Розалия Пайчева и Златислава Чуканова.
Следобедна сесия от четвъртия ден на "Странджа"@@@
В другия полуфинал на тази теглова група ще излезе Стойка Петрова срещу индийката Маисман. На ринга ще качат още Севда Асенова (48 кг), Габриела Димитрова (51), Станимира Петрова (57) и Михаела Николова (+81 кг), които вече си гарантираха най-малко бронзови медали.
Следобедна сесия от четвъртия ден на "Странджа"@@@

Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от вчерашните мачове на жените ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ от третия ден на "Странджа" ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ от втория ден на "Странджа" ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти