Макензи Дърн намекна за следващата си изява в Октагона на UFC

Макензи Дърн намекна за следващата си изява в Октагона на UFC

Състезателката в категория до 52 килограма при жените в UFC – Макензи Дърн има две поредни победи в Октагона на най-голямата ММА организация. Сега феноменът в Бразилското джу джицу сподели, че вече е набелязала файт картата, в която иска да направи своето трето участие.

Дебютът на 25-годишната бразилка бе срещу Ашли Йодър. Двете жени се биха в UFC 222 и резултатът бе победа чрез съдийско решение за Дърн.

Вторият опонент на Макензи в UFC 224 се казва Аманда Куупър. Двете състезателки не бяха особено привързани една към друга и това си личеше отдалеч. Напрежението се покачи още повече, след като стана ясно, че Дърн не успя да свали теглото си до нужното за категорията. С цели три килограма отгоре Макензи се качи на официалния кантар преди срещата. Въпреки всичко двубоят се състоя и приключи чрез задушаване още в първи рунд.

Макензи Дърн обяви пред журналисти, че иска да се бие на 3 ноември в Ню Йорк. UFC 230 е планирано за Медисън Скуеър Гардън, но все още няма обявени мачове от файткартата.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти