Джърмейн де Рандеми сподели, че получавала смъртни заплахи

Джърмейн де Рандеми сподели, че получавала смъртни заплахи

Бившият шампион в 61-килограмовата дивизия на UFC Джърмейн де Рандеми сподели, че феновете далеч не са реагирали позитивно, когато е обявила, че ще се завърне в горната категория до 66 килограма, вместо да защитава пояса в долната дивизия срещу Крис Сайборг. Холандската ММА звезда победи Ракел Пенингтън чрез единодушно съдийско решение в UFC Fight Night на 10 ноември.

Разказвайки пред ММА медии повече за неприятния за нея период преди завръщането в категорията, Рандеми обясни, че дори се е стигнало до заплахи за живота на 34-годишната професионална състезателка по смесени бойни изкуства.

„Аз се състезавам в този спорт, защото го обичам. Ако исках да се откажа, нямаше да съм тук. Единственото нещо, което искам, е да споделя любовта си към спорта с други хора, които изпитват същото. Феновете, обаче, прекалиха. Когато чувам от тях, че трябвало да се самоубия или, че съм безполезна... определено боли,” споделя холандката.„Но не е само омраза. Много хора ми благодарят, че ги вдъхновявам. Благодарят ми за това, че не се отказвам. Това дава сили и на мен. Ако някое малко момче или момиче дойде при теб в залата и каже на майка си: „Мамо, виж... това е Желязната дама, мога ли да се снимам с нея” - това ми дава сили,” казва Джърмейн.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти