Конър Макгрегър не спира да говори за успеха на своето уиски

Конър Макгрегър не спира да говори за успеха на своето уиски

Конър Макгрегър загуби битката за титлата в лека категория на UFC 229 срещу Хабиб Нурмагомедов, но това изобщо не го притеснява, защото той грабна 50 милиона от двубоя и неговото уиски "Proper 12" продължава да се купува като топъл хляб. През всичките си изяви за медиите преди битката с Хабиб, Конър отделяше сериозно внимание за реклама на уискито и оттогава не е спрял да рекламира и продава.

По всичко личи, че Макгрегър жъне сериозен успех с това уиски и в интервю реши да поговори за успеха на "Proper 12":

"Решението да създам моя марка уиски беше нещо нормално и почти неизбежно. Винаги съм обичал ирландско уиски и това е нормално, защото съм от Ирландия. Моят дядо изигра голяма роля за моя вкус към уискито. Под ръководството му започнах да уча и наистина да оценявам уискито. През годините доста с мен се свързваха доста производители на ирландско уиски и искаха от мен да го рекламирам. Това обаче не ми хареса и аз реших, че трябва да създам моя собствена марка. Исках да го направя по моя начин и всичко да е точно от началото до края.

Обичам Ирландия - земята и хората. Роден съм тук, ще отгледам децата си тук и ще умра тук. Исках да създам уиски, което да е емблематично за нашата култура и хората да се гордеят с него. Реакцията на хората към Proper 12 беше изумителна. Аз съм изключително скромен и развълнуван, че потребителите са толкова развълнувани за Proper 12, колкото аз и съм! Стотици хора от цял свят се допитват от къде могат да закупят бутилка. Имам късмет, че имам най-добрите фенове в бизнеса и тяхната подкрепа и лоялност определено играе роля в успеха на Proper 12.

За 10 дни успяхме да продадем уиски, което изисква 6 месеца за да се създаде. Трябва да имаме страст в това, което правите. Намери своята страст и преследвай мечтите си без страх. Имах много луди мечти  в живота си и всички те се оказаха плодотворни поради моята страст, упорита работа и желание да успея. Трябва да полагате усилия ден след ден, за да се усъвършенствате и никога да не се отказвате. Бъдете гладни за победи и винаги се стремете да се по-добри от вчера. Ако някои се съмняват във вас - тогава майната им. Не ме интересува какво мислят.

Конър Макгрегър най-вероятно ще се завърне през март или поне така заяви неговия треньор Джон Кавана преди време.
Източник: mma.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти