Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

Кевин Лий се закани да прати Ал Якуинта в подгряващите мачове

Кевин Лий се закани да прати Ал Якуинта в подгряващите мачове

Тази събота вечер на 15 декември, Лий ще получи дългоочаквания си реванш с Ал Якуинта. Двамата ще се бият в Милуоки, Уисконсин и ще оглавят последното събитие на UFC, излъчвано по FOX. Най-голямата ММА организация в света преминава към ESP, като договорът им влиза в сила от следващия месец.

Лий и Якуинта никога не са се разбирали и за всички фенове е ясно, че двамата не си допадат. Медиите винаги са очаровани от готовността на Ал да дава интервюта и да е в добро настроение. Ето как Лий обясни своята неприязън към 31-годишният боец от Джърси.

“Няколко души вече ми казват, че не разбират как може да не го харесвам. Той вероятно има някои добри качества, но ние с него сме много различни. Няколко пъти сме се засичали през последните години. Той е типа “момче от Джърси”, който ще се напие и ще потроши хотелската си стая. Няма нужда да му се дава повече гласност от тази, която вече има. Затова ми се струва, че е мой личен дълг да го изкарам от главната карта на UFC и да го върна в предварителните мачове." Разказва 26-годишния Кевин.

Още през февруари 2014 година Лий и Якуинта се срещнаха за първи път в октагона. Това бе първия UFC двубой на Кевин Лий и той загуби чрез единодушно съдийско решение. Нататък в кариерата си Лий имаше 10 победи и 2 загуби, докато Якуинта бе по-малко активен с актив от 5 победи и 2 загуби.

Как мислите, че ще протече реваншът? Лий или Якуинта?

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти