Алекс Оливейра с усмивка от болницата след UFC 231

Алекс Оливейра с усмивка от болницата след UFC 231

"Каубоя” влезе в клетката срещу Гънър Нелсън в основната карта на UFC 231 миналата събота вечер. Битката между двамата мъже в полу-средна категория завърши чрез загуба със събмишън за Оливейра във втори рунд. По-изненадващото обаче бяха ударите, които накараха Алекс Оливейра да кърви значително от разрязващ лакът на възпитаника на SBG.

Треньорът на Оливейра - Андре Тадеу разкри пред медии, че неговият състезател имал нужда от 29 шева, след като е получил разрязващ лакът в челото. Това е довело до огромното количество кръв, което феновете видяха да тече от лицето на бразилеца малко преди той да се предаде заради rear naked choke душенето. По-късно Оливейра публикува снимкавъв Facebook, разкриваща зашитата му рана. Ясно се вижда, че "Каубоя" е в добро настроение дори след кървавия завършек на вечерта.

Освен физическите щети, които понесе, това е тежка загуба за Оливейра. Към момента той има 19 победи, 6 загуби и 1 мач, обявен за “несъстоял се”. 30-годишният ММА състезател понесе четвъртата си загуба в UFC. Оливейра е бил сприран и преди, но лесно можем да твърдим, че това е най-бруталната и запомняща се загуба на професионалната му кариера досега.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти