Забит Магомедшарипов отпадна от битката срещу Келвин Катар

Забит Магомедшарипов отпадна от битката срещу Келвин Катар

UFC Бостън ще се нуждае от нова поддържаща битка, тъй като Забит Магомедшарипов е няма да се състезава по време на вечерта. ММА репортери съобщиха за премахването на Магомедшарипов от файт картата, която ще се проведе на 18 октомври. Към момента няма точна информация защо той ще бъде изтеглен от боевете. Той трябваше да се изправи срещу 31-годишния Келвин Катар.

Ако Магомедшарипов се беше справил и опонента си, това щеше да бъде четиринадесетия му пореден двубой с резултат - победа. Сега явно ще му отнеме малко повече време, за да постигне тази цел. Перспективният боец в леката дивизия на UFC има една единствена загуба, която бе през 2013 година. Това бе петият професионален ММА двубой на Забит.

Що се отнася до Катар, той се готви да спечели третата си поредна победа. След единодушна загуба от Ренато Мойкано, Катар успя да завърши Крис Фишголд и Рикардо Ламас. Той е с 12 победи и 1 загуба в последните си 13 изяви в клетката.

Очаква се двубоят между Магомедшарипов и Катар да бъде преместен към друга файт карта. Има голяма вероятност мачмейкърите да се стремят да добавят този спектакъл към представлението на UFC в Москва.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти