Гледай на живо

Левски пречупи ЦСКА и взе сериозен аванс в серията - отзивите на живо от зала "Христо Ботев"

Артьом Лобов и Джейсън Найт имат дата за реванш

Артьом Лобов и Джейсън Найт имат дата за реванш

Вчера BKFC обяви, че реваншът между Артьом Лобов срещу Джейсън Найт е насрочен за 16 ноември. Битката по ще бъде по същите правила на бокс без ръкавици и ще се проведе в Мисисипи. Това ще бъде третият бой на Лобов под знамето на BKFC и вторият на Найт.

През април Лобов и Найт имаха кървава война, която продължи пет рунда. В крайна сметка, единодушното решение на съдиите определи Лобов за победител. Найт поиска реванш и той ще се случи скоро.

Последния път, в който наблюдавахме Лобов в BKFC той се изправи срещу бившия световен шампион по бокс Поли Малинаджи. Двамата имаха изключително разгорещено съперничество преди да се срещнат на ринга, но в самата битка липсваше зарядът, който много очакваха. Лобов отново записа победа с единодушно решение.

Лобов и Найт бяха част от бойците на UFC в категория “перо”.  “Руския чук” поиска да бъде освободен след загубата си от Майкъл Джонсън. Що се отнася до Найт, той бе отстранен след 4 несполучливи мача в най-голямата ММА организация на света.

По-рано тази година Джейсън Найт се появи в подкаст на известна ММА медия и заяви, че предпочита да се състезава в BKFC.

„Ще спечеля повече пари отколкото направих в последната си битка за UFC“, споделя той. „Смятам, че парите са доста добри. Изгубих последния мач и изкарах 36 000 долара. Ако всичко върви по план, със сигурност ще направя повече от следващия си двубой”.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти