Константин Маршавелов също със заявка за Писта Бургас 2017

Константин Маршавелов също със заявка за Писта Бургас 2017

Пилотът на "КА-2 Рейсинг Тийм" Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) е сред заявените състезатели за четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, чийто домакин ще бъде Писта Бургас. В момента пловдивчанинът се намира на първо място в генералното класиране на най-атрактивната група – Макси, като води пред втория в класирането Пламен Камбуров със седем точки.

През миналата година на трасето в Бургас, Маршавелов приключи участието си още след първата тренировка. Проблем с трансмисията в автомобила Mitsubishi Evo X бе причината, двукратният шампион на България да не може да стартира в надпреварата преди година.

През този сезон Маршавелов има записани две победи и едно второ място. Той успя да спечели състезанията на трасетата в Хасково и Русе, а на състезанието в Стара Загора завърши на второ място.

Отборът на "КА-2 Рейсинг Тийм" ще бъде представен също и от Иван Влъчков (Honda Civic), който който е лидер в шампионата на серия Туринг. Третият представител на отбора ще бъде, състезаващият се в Eneos Cup – Венцислав Станев, който ще стартира в Бургас също с Mitsubishi Lancer Evo X.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти