Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Двама с шест под пара преди финалния ден на "Мастърс"

Двама с шест под пара преди финалния ден на "Мастърс"

Джъстин Роуз и Серхио Гарсия са водачи в класирането преди последния ден на 81-вото издание на първия за годината мейджър турнир по голф "Мастърс".

В отсъствието на лидера в схемата Дъстин Джонсън (контузия в кръста след нелепо падане по стълбите) и на 14-кратния мейджър шампион Тайгър Уудс (заради травма на гърба) Роуз и Гарсия се извисиха над конкуренцията след 54 дупки.

Роуз, който е шампион на US Open за 2013 година, дели първата позиция с Гарсия, като двамата са с резултат от шест удара под пара (67 за Роуз и 70 за Гарсия).

Гарсия се надява да грабне дебютния мейджър трофей в кариерата си от 74-ия опит, като в предишните си участия на най-голямата сцена има четири втори места и 22 финиша в топ 10.

Рики Фаулър, който също преследва първи мейджър торфей, ги следва плътно с пет под пара (70), а веднага след него са носителя на титлата в Огъста през 2015-а Джордан Спийт (68), Райън Моор (69) и Чарли Хофмън (72), които са с по четири под пара.

Топ 16 след третия кръг допълват още бивши шампиони в "Мастърс" като Адам Скот, Карл Шварцел и Фред Капълс, както и Рори Макилрой, който би осъществил кариерен голям шлем при евентуален триумф в Огъста.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти