Младите надежди – братята Христо и Йордан Янакиеви, спечелиха купата на Престиж Бизнес 93 и Екохимпром в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Младите надежди – братята Христо и Йордан Янакиеви, спечелиха купата на Престиж Бизнес 93 и Екохимпром в Пирин Голф и Кънтри Клуб

На 24 Юни 2017г, в Пирин Голф и Кънтри Клуб, се проведе  голф турнир организиран с любезното съдействие на фирмите Престиж Бизнес 93 и Екохимпром, които за пета поредна година подкрепиха голфа.

Участниците в турнира играха формат Скрембъл в отбори по двама, съпътствани с много слънце и емоции през целия съботен ден.

Най-много точки събра отбора на 14-годишния Христо Янакиев и неговият по-малък 8-годишен брат Йордан Янакиев, с резултат от 42 нетни стейбълфорд точки и това ги възкачи на почетното първо място. Те спечелиха голямата награда - Едногодишни членства в голф клуб ‘’Пирин’’. Втори стана отбора на Стоян Ангелов и неговият син Христо Ангелов, с общ резултат също от 42 нетни стейбълфорд точки и с по-висок хендикап. Третото място с 41 нетни стейбълфорд точки, спечели отбора на сестрите Ана-Мария и Ива Вълканови. Победителите спечелиха ваучери на стойност за покупка на стоки и аксесоари в Про шоп на голф клуба.

Двете специалните награди също бяха спечелени от фамилен отбор, „Най-дълъг удар” на 11-та дупка, спечели Илко Йоцев, а „Най-близо до флага” падна топката на неговия син, Георги Йоцев на 2,36м от флага.

Участниците благодариха на Пирин Голф и Кънтри Клуб за прекрасната организация и хубавото време, което ги съпътстваше. Екипът на голф клуба би искал да благодари още един път на всички голф играчи, станали част от тазгодишния голф турнир организиран с любезното съдействие на Престиж Бизнес 93 и Екохимпром, както и на спонсорите за тяхната подкрепа и сътрудничество.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти