Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Голф и първокласно вино от изба Four Friends

Голф и първокласно вино от изба Four Friends

Приятелски голф турнир, неустоими нови вина и перфектна комбинация от европейска и азиатска кухня. Турнирът – за 40 души, вината – от една от най-популярните български изби Four Friends, менюто – от мастър шеф Виктор Ангелов и шеф Милен Панчов.

На всичко това се насладиха гостите на третия голф турнир и гала вечеря Four Friends for Friends в слънчевия петък, 13-и, в Голф клуб “Св. София”.

Състезанието се проведе в отбори по двама във формат скрамбъл в кръг от 9 дупки. Сред участниците бяха едни от най-добрите български голфъри, известни бизнесмени и ценители на гурме културата.
На първо място се класира двойката Млада и Милко Ангелови с 22 точки, а техни подгласници станаха Александър Добрянов-Ангелина Добрянова и Ватко Бешлиев-Николай Робев с по 21 точки. Наградата за Най-дълъг удар при дамите заслужи Ангелина Добрянова, а при мъжете Румен Стоянов. Другите специални награди – за Най-близо до флага отидоха при Мариета Митева и при Янаки Янакиев. Всички призьори получиха и специална селекция вина Four Friends.

Кулминацията на празника на голфа и виното бе вечерята в изискания ресторант на клуба, на която бе представена новата реколта с марка Four Friends.

Свежи бели вина с изразен плодов вкус бяха сервирани с татаки от червен тон и парфе от гъши дроб.
Плътният рубинен цвят и шоколадов нюанс на Каберне фран намериха отлично допълнение в телешкото с азиатски сос, а шедьовърът на марката – Black Shadow разгърна палитрата си от вкусове в компанията на сладолед от тиква върху поширана круша.

Вината бяха представени от главния технолог на избата Петър Илиев. В края на вечерята той поднесе специално десертно вино Four Friends, което предстои да бъде пуснато на пазара.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти