Ейнджълс озапти Доджърс в дербито на Ел Ей (видео)

Ейнджълс озапти Доджърс в дербито на Ел Ей (видео)

Серията от 10 поредни победи на Лос Анджелис Доджърс в МЛБ приключи. Края й сложи Лос Анджелис Ейнджълс с 4:0 като гост в откриващата среща от Магистралната серия – бейзболното дерби на Ел Ей. С шътаута свърши и още една забележителна поредица на "мошениците" – от 17 мача с поне един хоумрън.

Главна заслуга за всичко това има стартерът на "ангелите" Рики Ноласко (W 3-9), който пък излезе от собствена дупка и спечели първи мач от два месеца. Питчерът победи Оукланд Атлетикс на 27 април, след което бе 0-7 в последните си 10 започвания.



"Най-важното нещо е да останеш позитивен. Беше една малка неприятна серия, която ме преследваше. Въпреки това аз се чувствах добре във всеки мач, дори когато губех. Просто се опитах да пренеса това настроение и днес и да направя някои хвърляния. Очевидно те имат добър състав, затова исках само да дам шанс на тима ни да спечели", сподели Ноласко, който изработи 6 ининга и 1/3 и бе сменен само защото бе уцелен в глезена от ударена топка.

С 84 хвърляния питчерът направи 5 страйкаута, даде 5 хита и пусна 2 бази за боли, но без да позволи точка. Мача довършиха трима риливъри – Кам Бедросян затвори 7-ия ининг с 2 страйкаута, а по една чиста защита осигуриха Кейнан Мидълтън и Дейвид Ернандес.



Рич Хил (L 4-4) започна на възвишението за Доджърс и за 7 ининга пое първите 3 точки на Ейнджълс. Юнел Ескобар прибра двама с единичен хит в 3-тия, а Дани Еспиноса направи 3:0 със саможертвен флай в 4-тия. Мартин Малдонадо оформи крайния резултат с хоумрън в 9-ия.



Лос Анджелис Доджърс - Лос Анджелис Ейнджълс 0:4

      ст. "Доджър"                      
 1  2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
  R  
 H
 E
      ЛА ЕЙНДЖЪЛС   
 0 
 0
 2 
 1
 0 
 0
 0 
 0
 1 
  4
 8 
 0
      ЛА ДОДЖЪРС   
 0
 0 
 0
 0 
 0
 0 
 0
 0 
 0
  0   5
 0 

 

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 26 ЮНИ:

Американска лига

Кливланд Индиънс - Тексас Рейнджърс

15:9

Бостън Ред Сокс - Минесота Туинс

4:1

Чикаго Уайт Сокс - Ню Йорк Янкис

5:6

Национална лига

Аризона Дайъмъндбекс - Филаделфия Филис

6:1

Сейнт Луис Кардиналс - Синсинати Редс

8:2

Вашингтон Нешънълс - Чикаго Къбс

4:5

Сан Франциско Джайънтс - Колорадо Рокис

9:2

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти