70 участници се включват в последния детски турнир за 2017 г.

70 участници се включват в последния детски турнир за 2017 г.

Последният за годината детски турнир по бейзбол и софтбол ще се проведе тази събота (21 октомври) на ст. "Бейзбол" в София. Това ще е петата открита надпревара за малчугани през 2017 г., организирана съвместно от четири столични клуба – Атлетик, Академици, Блус и НСА-Лъвове, заедно с дупнишкия Койоти. Предишните турнири се проведоха на 7 и 29 април, на 3 юни и на 29 септември.

"Пригответе още веднъж ръкавиците, шапките и батите: време е за закриващ турнир по бейзбол и софтбол за деца! – призоваха организаторите. – Заповядайте на бейзболния стадион до Ректората на ТУ в София в събота от 11:00 ч. за много забавления, игри и нови приятелства. Забавлявайте се с нас: усмивките и доброто прекарване са гарантирани!"

През годината успешно се проведоха четири такива надпревари. Под наблюдението и наставленията на лицензирани треньори децата се разделят на отбори и се състезават за различни награди. Ръкавици, бухалки, топки и допълнителна екипировка се предоставят от клубовете. Участие в утрешния турнир са потвърдили близо 70 хлапета.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти