И Милуоки се нареди на опашката за Ю Дарвиш

И Милуоки се нареди на опашката за Ю Дарвиш

Милуоки Бруърс е поредният отбор от МЛБ, който има оферта за питчера Ю Дарвиш. Японският свободен агент в момента е най-апетитната хапка на пазара и на опашка за нея тази зима вече се подредиха бившият му клуб Тексас Рейнджърс, Чикаго Къбс, Ню Йорк Янкис, Минесота Туинс и шампионът Хюстън Астрос.

През първите 5 сезона и половина от кариерата си във Висшата лига 31-годишният десничар носи униформата на "рейнджърите" (2012-2017), преди миналото лято да бъде трансфериран в Лос Анджелис Доджърс. Дарвиш помогна на "мошениците" да стигнат до Световните серии за първи път след 1988 г., но там тимът отстъпи в 7 мача на "астронавтите".

Според ESPN сега японецът има предложение за 5-годишен договор, но не е ясно дали то е от "пивоварите" или от друг отбор. Самият Ю първоначално сподели в "Туитър" разпространяваната новина, че името му се свързва с Милуоки, но после изтри публикацията.

В момента в профила му има само лаконично съобщение до друг потребител: "Не се тревожи за моя живот. Това е моето Свободно агентство." То е в отговор на призив от фен на Къбс да не идва в неговия любим отбор: "Ти си добър играч, не велик, така че вземи си милионите и просто подпиши някъде, пич."

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти