След 35 г. кафяво-жълтото пак е на мода в Сан Диего

След 35 г. кафяво-жълтото пак е на мода в Сан Диего

Сан Диего Падрес представи официално новите бейзболни униформи, с които отборът ще играе в МЛБ от 2020 г. Както беше анонсирано още през януари, клубът променя изцяло цветовата гама и от синьо-бяло се връща към оригиналната комбинация от кафяво-жълто. Тя е използвана от основаването на тима през 1969 г. до 1984 г. и е позната сред феновете като "горчица и кал".

Екипите бяха показани за първи път в събота пред няколко хиляди фенове на ст. "Петко Парк" в Сан Диего. В ролята на манекени влязоха три от звездите на отбора – Мани Мачадо, Ерик Хосмър и Фернандо Татис-младши.



Мачадо беше облечен в домакинската бяла фланелка с кафяви райета, жълто-кафяви яка и кантове на ръкавите и кафяв надпис Padres с жълти контури на гърдите. Хосмър носеше основната фланелка за гостуване – кафява с жълт надпис San Diego и същите контрастни яка и кантове. Татис пък представи алтернативния екип за гостуване, включващ сива раирана фланелка с кафяв надпис San Diego.

"Хората искаха кафяво и ние им го дадохме. Сега трябва да започнем да печелим мачове", коментира изпълнителният президент на "отчетата" Рон Фаулър. През 2019 г. Сан Диего завърши последен в Западната дивизия на Националната лига с баланс 72-90, а мениджърът Анди Грийн беше уволнен 8 мача преди края на сезона. Преди две седмици тимът представи новобранеца в професията Джейс Тинглър като нов треньор.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти