Жребият за Ла Копа: Барса приема Леганес, Реал Мадрид гостува на "Ла Ромареда"

Жребият за Ла Копа: Барса приема Леганес, Реал Мадрид гостува на "Ла Ромареда"
Рекордьорът по трофеи в турнира за Купата на краля - Барселона, ще се изправи срещу Леганес на “Камп Ноу” в мач от 1/8-финалите на надпреварата, отреди жребият. Припомняме, че според новия формат на състезанието сблъсъците са в една среща до 1/2-финалите. Реал Мадрид ще срещне представител на Сегунда - амбицирания да се завърне в елита Сарагоса. Арагонците са носители на трофея цели шест пъти, а през 1993 година двата тима играха финал.
Настоящият властелин на трофея Валенсия ще гостува на един от двата отбора, които са част от Сегунда “Б” (трета дизивия) - Културал Леонеса. Именно тимът от Кастийя и Леон отстрани Атлетико Мадрид снощи. Само два са сблъсъците между два отбора от Ла Лига, както предполагаше и жребият. Освен Барса - Леганес, другият такъв спор е между съседите от Реал Сосиедад и Осасуна.

Битките са в средата на идната седмица.

Ето ги 1/8-финалните двойки:

Бадахос - Гранада

Културал Леонеса - Валенсия

Тенерифе - Атлетик Билбао

Сарагоса - Реал Мадрид

Мирандес - Севиля

Райо Валекано - Виляреал

Барселона - Леганес

Реал Сосиедад - Осасуна

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти