Моуриньо с много по-тежка прогноза за Сон, отписа го до края на сезона

Моуриньо с много по-тежка прогноза за Сон, отписа го до края на сезона

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо лансира много по-тежка прогноза за това колко време ще отсъства Хюн-Мин Сон. Португалецът даде пресконференция минути, след като на сайта на лондончани излезе съобщението, че южнокореецът трябва да се подложи на операция и ще отсъства "няколко седмици". Моуриньо обаче не се съгласи с това, което пресдиректорът на лондончани е публикувал на официалната страница, и заяви, че ситуацията е толкова сериозна, че в момента Сон не влиза в плановете му до края на сезона.

"Саймън намери много деликатен начин да напише съобщението, но ако трябваше да го направя аз, написаното щеше да е много по-различно. Според Саймън (б.ред. пресдиректорът на Тотнъм) Сон ще ни липсва за "няколко седмици". Аз няма да разчитам на него до края на сезона. Ако изиграе два или три мача, ще е заради оптимизма на Саймън, но аз не разчитам на него.

Ситуацията няма как да е по-лоша от гледна точка на възможностите в атака. Трой Парът не е готов, а Райън Сесеньон не е нападател. В някои моменти си мислех, че нямам варианти за атаката на скамейката, но сега си мисля, че нямам опции за атаката сред титулярите", заяви Моуриньо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти