София приема първото издание на официална отборна купа по джаги за младежи

София приема първото издание на официална отборна купа по джаги за младежи

В София ще се състои първото издание на официалната отборна купа по футбол на маса за младежи - ITSF Junior Cup 2017. Състезанието ще се проведе съвместно с Международната и Немската федерация по футбол на маса (джаги) – ITSF и DTFB в рамките на десетият подред международен турнир Sofia Grand Masters 2017. Официален домакин и организатор на двете спортни събития е СК „Джагоарс” – най-големият клуб по джаги в България.
   
Младежката спортна надпревара, в която ще се  ще включат отборите на България и Германия, ще се проведе на 7 октомври от 17:00 часа в тренировъчната база на СК „Джагоарс” - Спортен бар „Академията. Над двадесет състезатели, разпределени в четири тийма ще премерят сили за спечелването на годишния трофей на Junior InterCup Challenge 2017.
   
Официален гост на събитието ще бъде Klaus Gottesleben - председател на Немската федерация по футбол на маса и Президент на младежката комисия към ITSF.
   
Основен партньор на Junior InterCup Challenge 2017 е немският производител на джаги Ullrich, който ще представи новата маса на Екатерина Атанасова - BEAST!
   
Откриването на турнира ще бъде в петък  - 6 октомври от 20:30 ч. във ВИП залата на Спортен бар „Академията”, където ще се представят и връчат екипите на младежите, лицензирани за участие. Тогава ще се проведе и специална welcome вечеря, с която организаторите от клуб „Джагоарс” ще посрещнат своите гости. Предвидена е специална фотосесия за участниците, заснемане на събитието и много позитивни емоции по време на цялото състезание!

Вход свободен за всички зрители!


Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти